söndag 24 maj 2009

fotboll & rånförsök

Idag spelade gubben sin första fotbollsmatch på länge. Tyckte att han skötte sig väldigt bra. Tyvärr fick det andra laget en straff som han släppte in(domaren dömde för det mesta till det andra lagets fördel :-( ) men dom vann tillslut med 3-1.

Jag var den enda på matchen som var klok nog att ta med ett paraply, för mot slutet kom det lite regn för att sen hällregna.

As föräldrar var här idag så vi åkte på MediaMarkt och nu har vi båda köpt nya mobiler (äntligen) så nu ligger den på laddning.
Vi åkte även en sväng på Buketten och Plantagen för att köpa lite blommor, hann precis sätta alla när det återigen började regna.

Imorse när vi åkte förbi polisen såg vi att det var ett stort pådrag på gång ,( http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5214197.ab ) ett rånförsök som polisen klarade upp. Det blev visst skottlossning och en polishund dog och en rånare blev skjuten (dock ej allvarligt skadad). Men smart att försöka råna ett ställe som bara låg några hundra meter från polisstationen hehe!Lyckat liksom!

Nu ska jag gå och pillra lite på mobilen för att se vad det är som jag har köpt hehe!

2 kommentarer:

Ellen sa...

Vad är det för en mobil som du köpt da?

Ellen sa...

Aha ok, ja Nokia är rätt bra. Hade flera stycken, men nu har jag fastnat för Samsungs mobiler.