torsdag 7 oktober 2010

Vi ska flytta

I måndags var vi och kikade på en lägenhet (5:e gången gillt), en 3a hyffsat centralt. När vi kom dit var det redan en som kikade på lägenheten och enligt han som bodde där var han nr 1 i kön och kunde alltså få lägenheten om han ville, men tydligen var han tveksam.
Ingen annan än vi och den här mannen hade alltså kikat på lägenheten. Av 80 sökande kom vi på plats nr 5. De som hamnar på de 8 första platserna får alltså möjlighet att få lägenheten.
Igårkväll när vi kikade på vår personliga sida låg vi på plats nr 3.
"Aldrig att vi kan få den då" var vår tanke. Ville som inte skriva något heller, då de senaste lägenheterna har blivit tagna av folk som tackat ja utan att ens ha sett lägenheten, så denna gång fick vi lov att vara lite coolare.
Imorse skulle vi alltså få veta hur det blev, och när vi såg att det var vi som fick den blev vi faktiskt väldigt glada. Vi vill ju gärna bo närmare stan (det tar ca 5-10 min att promenera till stan) men det har nästan varit omöjligt att få tag på nån. Sen blir det närmare för Andreas med jobbet.
Och nu ska vi alltså bo på ett område som vi faktiskt ville till!!
Nu ska vi leva lite snålt de närmaste månaderna, för vi måste köpa lite möbler. Men vad gör det när vi ska få bo större?!!

6 kommentarer:

Genom Mallas Ögon sa...

Grattis till läggan !!

Camilla sa...

Tack Malin :)

Anonym sa...

Kul för er att allt gick bra, Ett stort grattis, Kramar mamma o pappa

Anna sa...

Jippi! :))

Anonym sa...

Oh vad roligt!!

Camilla sa...

skruttplutt: Ja vi har bott i en 2a i 5 år, så det är väl dags att byta upp sig :)