söndag 25 september 2011

Top Gear



Top Gear är i vanliga fall inget program jag följer. Men programmet som visades i morse är det roligaste jag (och Andreas) sett på länge. Dessa tre programledare skulle under 8 dagar åka 120 mil på motorcykel genom Vietnam, och på vägen få vissa uppgifter att följa.

Naturligtvis gick det inte problemfritt och vi skrattade så mycket att vi låg och tjöt i soffan.Motorcyklarna gick sönder så ofta att dom tillslut blev tillsagda att dom endast fick använda egna verktyg om något gick sönder. En extra motorcykel hade dom att tillgå, men att motorcykeln hade den amerikanska flaggan sprejjad över hela motorcykeln var kanske inte den bästa idén(alla vet väl om fiaskot för USA i Vietnam?) så dom gjorde allt för att deras skruttiga fordon skulle hålla hela vägen.

Dom jävlades med varann när allt gick snett och köpte presenter till varandra efter varje bus streck .En av dem hade aldrig någonsin kört motorcykel innan och nu skulle han frakta en tavla halvvägs genom landet bak på motorcykeln, En annan fick ett stort fartyg gjort i trä och den tredje fick en stenstaty. Naturligtvis var inget av dem hela vid mållinjen.

Kul att ett sånt program som vanligtvis skulle få en att somna istället blev det roligaste man sett på länge. Synd att ni missade det!

Inga kommentarer: