onsdag 9 maj 2012

lekar på festen




Efter att vi ätit buffé hos det ena företaget gick vi upp till vår butik och lekte. Vi blev indelad i 3 lag där det då skule bli 3 tävlingar. Den första gick ut på att vi alla skulle delta, och varje person skulle använda sparkcykeln i en bana med utklädningskläder på. Denna dräkt skulle alltså alla använda och man som lag skulle se till att personen kom in och ur dräkten för att hjälpa den andra sparka iväg.

Vårt lag hade såntt bra teamwork att vi blev klar när det andra laget fortfarande hade 2 persner kvar som skulle göra sina lopp. Nästa gren var På smällen, där våra lagledare fick mötas. Vårt lag hade de gula ballongerna, med hjälp av en barnvagn skulle dom då spränga ballongerna. Ännu en seger där för oss. Den 3e och sista tävlingen var jag med på så därför har jag inga bilder från min kamera.

Legotävlingen gick ut på att 4 i varje lag skulle först ta på sig en legooutfit (som inte är direkt smidig), springa fram 15 meter (man såg knappt något), ta en boll och försöka pricka rätt. 5 minuter hade vi på oss, och den grenen blev oavgjord. Så det kändes rätt skönt att man fick tillhöra det vinnande laget. Arbetskamraterna är sjukt trevliga att umgså med privat så de fester som anordnas kan inte annat än att bli succé :)

Inga kommentarer: