söndag 13 maj 2012

Det där med OSA

Andreas bror, som är vår tastmaster på bröllopet har fått ansvaret att ta hand om alla OSA svar. För att slippa få så många samtal så tycker vi det är självklart att våra familjer inte ska behöva ringa till honom eftersom dom är självklara gäster som ska vara med på vår dag.

För någon vecka sedan var vi nyfikna på att höra hur många som har ringt och OSA:t, och till vår förvåning är det endast 5 av 40 personer som tackat ja (varav 4 av dessa är från samma familj).Det är 19 dagar kvar av anmälan och 17 par/sällskap har ännu inte ringt, även fast jag vet att många av dem kommer. Men det är ändå inget självklart för oss, då man har OSA av en anledning då det gäller fest.
När vi var bjudna på bröllop sist ringde jag och tackade ja samma dag som vi fått inbjudningskorten, men det är ju jag det :)

Så vet ni med er att ni kommer men inte OSAt, så ring gärna P så snart som möjligt, så han slipper ha telefonen varm i sista stund.


2 kommentarer:

Ida sa...

Jag tycker folk i allmänhet är dåliga på att OSA. En del vet nog inte ens vad det betyder! Hoppas de får tummen ur att höra av sig snart! :)

Camilla sa...

Ida: ja det sitter ng i det, att många inte vet vad det betyder, de äldre generationerna vet det såklart, men inte lika många som är unga idag. tur det finns google så det går att söka på ordets betydelse :p