lördag 30 juni 2012

Förstoring




Här är alltså förstoringen. Bilden är 21x30 (typ) och ramen 30x40. Ramen köpte jag häromdagen och sen dess har A gett så många komplimanger för fotot att jag nu tappat räkningen :p Men jag gillar den också :)

Var vi ska ha den har jag inte bestämt mig än. Vill inte göra hål i väggen i onödan förrän vi har bröllopsfoton på plats.Så tills vidare får den vara stående på nån bänk här i lägenheten.

Var tycker ni att den passar bäst in??

fredag 29 juni 2012

syrener



Har skickat efter en förstoring på den översta bilden. Det får ni se imorgon!!

torsdag 28 juni 2012

In action


Min syter på bilden

Min förra kamera som S nu använder


Dagarna i stugan bjöd på överraskande fint väder (mestadels av tiden) så båda kamerorna fick jobba hårt. Just nu går ju alla slantar till sparkontot, men på senaste tiden har jag funderat på ett nytt objektiv. Drömmen vore ett 24-70, men de pengarna skulle jag aldrig ha råd att lägga ut med... iaf inte nu. Förhoppningsvis  vinner man pengar på lotto eller något annat önsketänkande.

onsdag 27 juni 2012

Möte med prästen






Vilken heldag det har varit. Eftersom tåget är inställd i ett par dagar till fick vi lov att ta bussen (låång resa), men vi kom in 1½ timme innan vi skulle till kyrkan så vi passade på att gå på stan tills pappa kom och hämtade upp oss. Vi hann med att besök mormor och morfars grav innan vi gick in i kyrkan.

Väl där fick vi gå in i ett rum och prata med prästen, saker hon ville veta och frågor vi kunde ställa. Sen fick vi gå och öva hur vigseln kommer att ske.
Att lyssna på när A sa sina löften gjorde att jag började gråta. Hur ska det då gå på dagen D?? Hur mycket man än övar kommer det brista, men man får bara hoppas att det inte blir ugly cry.

Vi får kanske nynna tyst för oss själva från länken nedanför (Mia & Klara), så nerverna hålles i styr :p

tisdag 26 juni 2012

Mia & klara, Jag ska fresta dig!!



Imorgon ska vi träffa prästen. Vem vet, det kanske blir pannkaka av alltihopa och resultatet av mötet kanske slutar så här :p

måndag 25 juni 2012

På kvällen




Hoppa på studsmattan, leka att man fiskar och titta på himlen var några av de saker kusinbarnet E ville att man skulle göra. Förra gången jag var där fanns det vatten på nedersta bilden och nu var det så gott som torrt. Men lite fantasi kommer man långt så vi "hälsade på fiskarna".

Vi har haft underbara dagar i stugan och jag ville faktiskt inte åka därifrån. Stugan visade sig från sin bästa sida, men förhoppningsvis hinner man med en sväng till innan sommaren är slut.

söndag 24 juni 2012

lördag 23 juni 2012

fredag 22 juni 2012

Glad midsommar

Denna dag bjuder än så länge på sol vilket betyder klänning. Dessvärre för min del har jag inte blivit piggare, så det ska bli intressant att se hur dagen kommer att bli. Nu ska vi snart bege oss till stugan.

På återseende!!

torsdag 21 juni 2012

Love 2



Kunde inte välja vilka bilder som blev bäst så jag bjuder på dessa också.

Natten har varit skitdryg. Jag har blivit jätteförkyld, vaknade kl 03.00 och somnade om bra mycket senare. Nu är jag uppe för det blir jobb innan jag sätter mig på tåget, Är så sjukt trött att jag helst av allt skulle vilja snabbspola dagen så att man kan få vara hemma hos mamma o pappa och ligga i soffan och somna till ett dåligt program..Bara 11 timmar kvar innan det är möjligt!!

onsdag 20 juni 2012

Love.1



När A fyllde år fick han en blomstercheck av mamma, den utnyttjade vi först för en vecka sedan. Blev en bukett med Nejlikor och gerberor. Gerberna dog ganska snabbt, men en vecka senare så är nejlikorna lika fin. Tror faktiskt att jag ska börja köpa sådana framöver.

I vanliga fall är det alltid rosor,prärieklockor eller liljor men nu har det alltså utökats. Kommer bli några bilder framöver på denna fina blomma. Den gör ju sig så fin på bild!!

tisdag 19 juni 2012

En present till mig...



Cheferna har varit så nöjda med oss att vi fick en present. En glassmaskin, så den ska vi testa någongång. Älskar att få presenter :D men det är kul att ge också!!

måndag 18 juni 2012

Världens bästa mamma och systerdotter.....


....Fyller år idag. L fyller 13 och är nu tonåring. Herregud var tar tiden vägen? Hon var ju nyss min plutt som jag skjutsade runt på min gamla leksakstraktor...En stor dag iag för henne... Och mamma fyller 50+ (utan att avslöja hennes riktiga ålder :p).

Det är tråkigt att jag inte kan vara med er idag, men vi ses snart och då ska ni båda få ett paket. Puss på er!!

söndag 17 juni 2012

lördag 16 juni 2012

Amerikansk fotboll



Idag mötte jag upp Elin för att titta på när hennes kille hade match. Det var första gången jag har sett amerikansk fotboll spelas live. Så jag hade noll kunskap om hur reglerna var. Men efter ca en timme började jag förstå litegrann haha.

Får nog läsa på lite mer och gå på fler matcher så man kanske lär sig gilla spelet. Själv gillar jag att bollsporter där man skjuter en boll i mål. För man visste aldrig när lagen fick poäng :p
Annars har jag mest bara varit utomhus idag så man är lite soltrött...Men det är nog i sin ordning till imorgonbitti igen. Later!!

fredag 15 juni 2012

Hälsa på kossorna



När jag var i stugan ville E gå med mig för att se på kossorna, när hon sett att jag tagit ett kort på dom. Men när vi kom dit hade dom gått en bra bit så vi fick följa efter. E försökte få deras uppmärksamhet och skrek så lungorna fylldes.

 I början på veckan skickade jag alla bilder på E till hennes mamma, som sa att E hade blivit jätteglad. Snart är jag dock där igen. Om 7 dagar närmare bestämt!!

torsdag 14 juni 2012

krig mot myror


När jag klev upp imorse lade jag märke på att vi fått myror i lägenheten, och inte bara några enstaka, utan det kändes som om att en hel myrstack hade kommit på besök. Hur Andreas kunnat missa det när han klev upp är mig en gåta. Så jag började städa direkt, fixade disken, gick ut med sopor, sopade och våttorkade golven. Det blev en och en annan mosad myra och efter en stund var det inte lika många kvar. Sen rengjorde jag alla lister och nu är det äntligen helt myrfritt (för tillfället).

Som jag har kämpat. Åt frukost för en liten stund sen, då jag inte haft tid med det. Nu är det så rent som det kan bli på golvet, men så fort mamma skickat upp en myrdosa ska jag för säkerhets skull lägga ut några så man slipper eländet...

Iiihh...det kliar på kroppen av bara tanken på hur många myror jag faktiskt sett på en och samma gång...

onsdag 13 juni 2012

Loppisfynd


Loppisen i hamnen har öppnat för i sommar, så jag passade på att ta mig dit när jag ändå fick låna mammas bil. Jag hade egentligen inte tänkt köpa något speciellt, men har ändå varit ute efter att köpa extrastolar till köksbordet

.Helt plötsligt fanns den där, så när mamma och pappa kommer upp och hälsar på nästa gång hoppas jag att dom kan ta med sig stolen. Perfekt att den redan var vitmålad.


tisdag 12 juni 2012

Kvällspromenad med mamma




Kvällspromenad vid 20 tiden i stugan. Magisk och alldeles alldeles stilla.

måndag 11 juni 2012

söndag 10 juni 2012

lördag 9 juni 2012

Ska vi leka?




E drog fram sina leksaker lika snabbt som en tromb drar fram genom landskapet. Jag blev tilldelad en plats att sitta på golvet och sen visade hon mig alla sina smycken, alla sina barbiedockor och allt annat som den damen hade på sitt rum.

När jag tog fram kameran började hon peka på saker som jag skulle fota och sen när det var klart ville hon inspektera om bilderna blev bra.
Och det blev ju ett par stycken om man säger så,hehe....

fredag 8 juni 2012

orange




Äntligen kan jag börja bildbomba. Är åter hemma i lägenheten efter några härliga dagar i stugan. Det hann bli ett par bilder till sen igår och just nu håller jag på att redigera dem. Kusinbarnet E och jag har haft himla roligt tillsammans och hon modellade gärna för mig. Det blir ett par bilder att redigera och skicka till hennes mamma, om man säger så.

Tågresan hem var nästan lite jobbigt. Två karlar som pratade nonstop i en timme, så jag är faktiskt mör i skallen. Gubben jobbar så jag njuter av tystnaden, men saknar honom väldigt mycket. När han kommer hem imorgonbitti åker jag på jobbet så vi kommer ju inte ha sett varandra på flera dagar.
Men det blir ju så ibland.

Nu ska jag fortsätta att redigera bilder så bloggen blir välfylld den närmaste tiden...