onsdag 25 april 2012

Så levde de lyckliga...

Igår, med brist på annat, zappade vi igenom kanalerna och fastnade för SVTs Så levde de lyckliga , En programserie i 8 program där man får följa 3 par i varje avsnitt. De pratar om sitt liv tillsammans efter bröllop, äktenskapets toppar och dalar och vardagen som slog till.

Själv ser jag fram emot den 12 augusti,som är dagen efter vår stora dag. Den dag som vi kan börja leva som vanligt, innan allt planerande, och fortsätta leva ihop, men då som gifta. Jag tror inte att det kommer bli nån större skillnad än vad det varit (nu har det varit en speciell tid då mycket går åt planering), men vi har gått igenom så mycket tillsammans genom alla dessa år, så vi är starka nog att ta oss igenom det som komma skall. Det som kommer bli annorlunda är nog den trygghet man får som gift.

Jag ser fram emot att få börja leva vardagsliv, utan att behöva fundera på vilken färg rosorna ska ha, kommer sminket att hålla och hur jäkla nervös man faktiskt redan är. En sak är säker, och det är att vi vill vara vid varandras sida och kommer kämpa för att det alltid ska vara så.....Så levde de lyckliga....!!

Inga kommentarer: