fredag 27 augusti 2010

lägesrapport

Efter 55 minuters flygning, 40 minuter med flygbussen till centralen och 15 minuter med tunnelbana kom vi äntligen fram. 2 dagar med shopping har vi hunnit med. Ikväll var jag och A bortbjudna på middag hos As svägerskas syster med man. Mötte upp henne efter jobbet och fick se hennes arbetsplats (skitcoolt btw), sen tog vi pendeltåget hem till dem, fick grillat till middag och mycket snack.
Som tur är bor vi på samma sida stan och dom skulle in så vi fick skjuts hem, så då slapp vi åka vilse i mörkret ;)! Just de här dagarna har tunnelbanans linje stängt efter 22 vilket gör det ännu krångligare för två norrlänningar som inte är vana vid det här.
Men nu kan vi slappna av inför morgondagens bröllop. Slipsen är köpt och färgmatchad med min lila klänning och sen blev det en massa annat bra-och-ha kraffs. Hoppas bara att man orkar med packningen på hemvägen :)
Det enda minuset med allt är grannen nedanför som gärna spelar housemusik kl 08 på morgonen. Hon har ingen vidare musiksmak om man säger så. Men i övrigt har allt varit i toppklass och lunchen på Hötorget är verkligen att rekomendera!!

3 kommentarer:

Anna sa...

Så trevligt ni har det :))

Linnea sa...

Bra att ni matchar varandra! :D

Camilla sa...

Anna: vi har det väldigt bra :)

Linnea: Ja man måste ju se ut som ett par ;)