onsdag 13 oktober 2010

nu är det verklighet..


Vår lägenhet ligger nu uppe på bostadssidan och man kan se att ett antal personer har sökt på den. Så inom några dagar får man säkert visa upp lägenheten. Känns lite konstigt faktiskt. Vi trivs ju här, men det saknas ju ett tredje rum, och det är det vi får med den nya.
Men som med denna så kommer vi säkert göra vårt nya hem till ett riktigt hem, bara vi får iordning på stället.

Mamma ringde tidigare imorse och efter någon timme var hon här. Hennes ärende var att gräva upp och ta en del av våra blommor, som inte ska få vara kvar.

Aldrig att jag lämnar kvar mina taklökar, och rosenbuskarna som förra lägenhetsinnehavaren struntade i har vi vårdat med kärlek så nu ska dom få växa och frodas hemma hos våra föräldrar så länge som vi inte har en egen trädgård.
Bara det gör ju att det känns att det är på riktigt!!

4 kommentarer:

Anna sa...

Det känns alltid lite märkligt att flytta, speciellt om man trivs egentligen! Innan vi fick Tindra bodde vi i en etta på samma gård som nu och tyckte om den såååå mycket men en etta va ju lite för litet ;) Tittar ofta upp dit fortfarande och tänker att jag skulle vilja kika in.. henke målade HELA Lägenheten sååå fin, vill som bara säga att den där lägenheten har vi minsann fixat bara så ni vet :P Haha... Ni kommer få det toppen i eran lägenhet och slippa Ersboda ;) Vill också ha större, håller på bli galen här hemma! :)

Camilla sa...

Anna: ja tillslut kommer det att bli kanon. När vi flyttade hit var det jättesunkigt efter dom som bodde här före oss, och det var svårt att tänka sig ett hem här, men det blev ju det och det blir det i nya också. Hoppas bara det flyttar in vettiga människor hit så blir man nöjd :p och du är självklart välkommen till nya lyan :)

Anna sa...

precis, man får fixa och trixa så man trivs och får det som man vill ha det! tackar tackar :) brukar faktiskt tänka på det att jag tycker vi har så roligt när vi skriver och dom få gånger vi stött på varandra, som typ i ö-vik att vi borde umgås irl också :P

Camilla sa...

Anna: haha ja, det var rätt komiskt faktiskt att vi träffades där på Cubus på alla ställen och platser :p