tisdag 31 augusti 2010

shopping

En skjorta och tröjja inhandlades.

Letade för fullt efter ljusstakar i fattigmanssilver men hittade inga, så den här fick duga.

Halsband kan man aldrig ha för många av ;)


Ett besök på HM Home hanns också med...



Kuddfodral,badlakan, och badrumsmatta.
Jag shoppade för mindre än vad Andreas gjorde, kan ni tänka er det :-o, men jag fick ju det saker jag ville ha, så jag är jättenöjd med det som fick följa med hem :)

lördag 28 augusti 2010

bröllop och födelsedag

Idag fyller jag år, men det blir inget vanligt firande idag. Vi är nämligen bortbjudna på bröllop. Eftersom vi bor hos min syster fick jag iaf ett(eller ja 3) paket, så då blir det ju lite som en födelsedag även fast det blir en speciell sådan.
Solen skiner så brudparet kommer få en fin dag. Men å andra sidan kvittar det väl vilket väder det än är eftersom dom nu ska bli äkta makar.
Nu är det dags att äta lite lunch innan festkläderna åker på!! Känner på mig att det kommer bli en lång dag, men en mycket trvlig sådan!!

fredag 27 augusti 2010

lägesrapport

Efter 55 minuters flygning, 40 minuter med flygbussen till centralen och 15 minuter med tunnelbana kom vi äntligen fram. 2 dagar med shopping har vi hunnit med. Ikväll var jag och A bortbjudna på middag hos As svägerskas syster med man. Mötte upp henne efter jobbet och fick se hennes arbetsplats (skitcoolt btw), sen tog vi pendeltåget hem till dem, fick grillat till middag och mycket snack.
Som tur är bor vi på samma sida stan och dom skulle in så vi fick skjuts hem, så då slapp vi åka vilse i mörkret ;)! Just de här dagarna har tunnelbanans linje stängt efter 22 vilket gör det ännu krångligare för två norrlänningar som inte är vana vid det här.
Men nu kan vi slappna av inför morgondagens bröllop. Slipsen är köpt och färgmatchad med min lila klänning och sen blev det en massa annat bra-och-ha kraffs. Hoppas bara att man orkar med packningen på hemvägen :)
Det enda minuset med allt är grannen nedanför som gärna spelar housemusik kl 08 på morgonen. Hon har ingen vidare musiksmak om man säger så. Men i övrigt har allt varit i toppklass och lunchen på Hötorget är verkligen att rekomendera!!

onsdag 25 augusti 2010

Come fly with me....

pic:google
Inte många kvar nu innan vi åker ner till huvudstaden. Turistande, min födelsedag, shopping och bröllop står på listan om saker att göra där nere.
Typiskt nog fick jag en tid på Fys Labb när jag inte är hemma, men det ringde jag och ändrade om, så nu får man hoppas att man får en ny tid snart.
Men först ska vi passa på och njuta av de kommande dagarna och allt annat får vi ta då vi kommer hem :)

tisdag 24 augusti 2010

500

Detta är mitt 500:e inlägg. Det tar sig minsann. Mycket har hänt sen dagen jag började blogga. Diagnosen, sjukdomen, lycka, sorg m.m. Nu får man hoppas att man har inspiration till 500 fler.
Blir en lite stressig dag idag, tvättar för fullt, packar, medicindag, städning. Och en massa bra på tvn ska man hinna se. Till min glädje har dom börjat visa Biggest Loser igen. Då är mina vardagskvällar räddade :)

måndag 23 augusti 2010

söndag 22 augusti 2010

Bloggtips

Är ni intresserad av shabby chic ska ni definitivt kolla in den HÄR bloggen, Jordgubbar med mjölk"

lördag 21 augusti 2010

utflykter




Att få komma hem och spendera någon timme i naturen gör gott för själen. Att få känna vattnet mot fötterna, att få gå en stig i skogen och att få träffa välkända ansikten gör att man gärna åker hem ofta.
Under de dagar vi var hos gubbens föräldrar gjorde vi 3 små utflykter och mitt hjärta hoppade volter med alla fina vyer man kunde fota på.
Under veckan vi var hemma tog vi nog över 1000 bilder. För bara ca 2 år sedan orkade jag inte ens lyfta kameran då värken var som värst, så nu när inspirationen finns jublar jag.

fredag 20 augusti 2010

Home sweet home..

Nu var man tillbaka,igen. Har en del tvätt och städning framför mig, men det tar jag en annan dag. Nu börjar Stockholmsresan närma sig med stormsteg. Några dagars turistande, min födelsedag och bröllop nr 2.
Men nu ska jag njuta av att sitta i min egna soffa, sova i min (vår) egna säng, och bara vara innan det är dags att packa väskan en gång till!!

torsdag 19 augusti 2010

one year ago today

pic: google
Ett år har gått sen mormor tog sina sista andetag.
Ett år har gått sen krämporna försvann.
Ett år har gått sen vi sist såg dig.
Ett år har gått av saknad.

Ett år har gått med nya minnen, men de minnen vi har av dig är oändliga.

onsdag 18 augusti 2010

tisdag 17 augusti 2010

måndag 16 augusti 2010

The hairdo





Tack vare syrran fick jag vara fin på bröllopet. Så tack till henne för all möda hon lade ner. Kände mig riktigt fin, men vackrast av oss alla var definitivt bruden :)!!

söndag 15 augusti 2010

bröllop

En av mina bästa vänner gifte sig igår. När kyrkportarna öppnades och dom steg in började tårarna genast att komma. Dom var så oerhört vackra och vilka leenden dom hade. Vi plus H & H åkte hem sist tillsammans med brudparet. Blev ingen vidare lång sömn men det får man ta en dag som det var.
Idag hängde vi med H&H och badade, solade, åt pizza och såg på fotboll, och självklart blev det massa snack om gårdagens händelse. Fler bilder kommer senare, och kanske en liten sneakpeak på brudparet framöver.
Ikväll hoppar man i sängen tidigt. Och förhoppningsvis kan man sova längre än de 5 timmar man fick inatt!

torsdag 12 augusti 2010

Nytt

En ny klocka hänger i köket. Har spanat in den ett tag men tillslut var jag bara tvungen.


Kommoden köptes på loppis för ett par år sedan men målades vit för ca en vecka sedan. Vädret är som sagt skit så det naturliga ljuset var svårt att få in.
Men det syns ju vad det är iaf :) En pall målades också om, och på tur står sen köksbordet. Men det får vi ta när vi inte har så mycket för oss, vilket vi kommer ha mest hela augusti månad.
Nu måste jag packa. Listan är lång på vad det är som behövs ta med, så nu måste man börja pricka av dem. Men man får ju hoppas att vädergudarna är med till helgen!!

onsdag 11 augusti 2010

Oj, här händer det inte mycket. Vädret är skit så man är mest bara inomhus. Och då har man ingen inspiration till varken uppdatering eller att fota det nya i lägenheten.
Men förhoppningsvis vänder det. På lördag ska vi på bröllop. Fina U ska äntligen få sin karl som sin make och vi tycker det ska bli så kul att få vara med på deras dag.
Bjuder iaf på en bild från när vi var i stugan.

måndag 9 augusti 2010

söndag 8 augusti 2010

lördag 7 augusti 2010

lite ledigt



Var hem några dagar och då blev bloggandet lite lidande. Spenderade två dagar ute i stugan och där blev det som vanligt massvis med fotografering. Tur med vädret har vi haft också.
Snart får man väl tillbaka lusten att uppdatera också, men nu är det soffan och en bra film som gäller!

tisdag 3 augusti 2010

Behandling nr 6

Då var ännu en behandling gjord. Tyvärr skar jag mig igårkväll så först var dom osäker på om jag skulle få genomföra det hela men eftersom jag fick det borde det förhoppningsvis inte vara någon fara så länge jag håller såret rent.
Under dessa behandlingar träffar man ytterst sällan på samma människor, utan det är nya hela tiden. Så även den här gången gick det åt att prata med en främling. Men det får ju tiden att gå snabbare.
Men för säkerhets skull har jag nu läst på om blodförgiftning utifall att. Om lite drygt 8 veckor är det dags att träffa läkaren och där får jag veta om jag behöver fler behandlingar.Man får ju hoppas att det här var den sista!